Velkommen til DCH Brammings hjemmeside.

Her på siden vil det være muligt, at se lidt nærmere på vores klub og kontakte os. 

Vil man gerne være medlem af DCH Bramming er man velkommen til, at kontakte os her fra hjemmesiden (dchbramming@gmail.com) eller kigge om på træningsbanen til en snak.


Er du ny hundeejer, så se her.

DCH Brammings hvalpehold torsdag kl. 18.30 – 19.15. 

NYT HOLD starter d. 8 August 2024


Hvalpetiden er en afgørende tid for træning og socialisering. At give din hvalp et solidt fundament nu vil betale sig tidoblet i de kommende år. En veltrænet hund er en glad hund – og en glad hund skaber en glad familie.

 

Tilmelding på mail dchbramming@gmail.com

Hvalpetræning er en af de vigtigste ting, du kan gøre for din hund. Det er med til at etablere et stærkt fundament for jeres fælles udvikling, man har det sjovt sammen og man lærer sin nye hvalp at kende. Hvalpetræning skal starte så tidligt som muligt, og det er aldrig for sent at starte!

Den rigtige hvalpetræning

Hos os i DCH Bramming bruger vi positive forstærkningsmetoder såsom godbidder og ros. Det meste foregår i leg og hvalpen skal helst synes det er ugens højdepunkt når vi skal til træning. Vi undgår en hver form for straf eller negativ forstærkning, da dette kan skade din hvalps tillid til dig og gøre den bange for fremtidige træningssessioner. 

Her er tre grunde til, at hvalpetræning er så vigtig.

1. Hjælper med at socialisere din hvalp

 En hvalp, der er ordentligt socialiseret, vil være mindre bange og mere selvsikker omkring mennesker og andre dyr. Hvalpetræningstimer giver din hvalp mulighed for at interagere med andre hvalpe og mennesker i et sikkert og kontrolleret miljø. Denne eksponering hjælper din hvalp til at blive fortrolig med forskellige situationer og lære at håndtere dem. Som følge heraf er en socialiseret hvalp mindre tilbøjelige til at opleve angst- eller aggressionsproblemer senere i livet. 

2. Underviser i grundlæggende lydighedsfærdigheder

Lydighedstræning er et godt grundlag for enhver hund. Det lærer dem grundlæggende kommandoer som f.eks.  sit, dæk, plads og indkald. Disse kommandoer vil give dig en måde at kommunikere med din hund på og lære den gode manerer. Hvalpetræning kan også hjælpe dig med at knytte bånd til din hvalp og bygge et fundament for et livslangt forhold. Den tid, du bruger på at arbejde sammen på grundlæggende lydighedskommandoer, vil hjælpe dig til bedre at forstå din hvalps behov, og hvordan du bedst opfylder dem. Derudover kan hvalpetræning give værdifuld indsigt i din hvalpes personlighed og adfærd.

3. Reducerer problemadfærd

Træning kan også hjælpe med at reducere problemadfærd som overdreven gøen, tygning og at hoppe op på folk. Ved at lære din hund, hvad du forventer af dem, kan du hjælpe med at forhindre disse adfærdsproblemer i at udvikle sig i første omgang.

DCH Bramming er en hundeklub, for ALLE hunderacer, hvor hygge og samvær vægtes højt. Vi træner på Industrivej 21a Bramming

HUSK der er altid kaffe og kage til hver træning og altid en der har lyst til at snakke??

Håber vi ses


DCH Bramming

Nyheder

Sponsorer